An de Lange Taofel

Een smaakvolle activiteit waarbij wij u op onderhoudende wijze willen laten kennismaken met "heerlijk en eerlijk" eten.

Vanaf 2009 hebben wij een kleine 20 Lange Taofels georganiseerd. Wij hebben hiermee willen bijdragen aan meer bekendheid voor natuurlijke, biologische voeding en de vele gevarieerde vis, vlees en vegetarische gerechten die er mogelijk zijn. Elke keer een ander buffet met vele vergeten groentes , ingrediënten uit de streek en verassende smaakcombinaties. Biologisch betekent wat ons betreft meer smaak!. De opzet met twee vaak zeer uiteenlopende genodigden die tussen de gangen door ontspannen geïnterviewd werden en de vaak bijzondere muziek droegen bij aan prachtige sfeervolle avonden.
Inmiddels is biologische voeding ruimschoots bekend. Restaurants profileren zich hiermee en elke supermarkt heeft wel een assortiment. Ook is er gelukkig meer aandacht voor gezonde voeding en de relatie met leefstijl.

Nieuw!!
Per 2014 organiseren wij de Lange Taofel bijeenkomsten voor complete gezelschappen vanaf 30 personen.
Bedrijven en organisaties; personeelsverenigingen, amateur en sport verenigingen, vriendengroepen enzovoort bieden wij een interessant concept dat op maat in te vullen is.

Aandacht voor voeding en leefstijl is onderdeel van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Met de keuze van de twee genodigden die tussen de gangen door geïnterviewd worden kunt u in hoge mate de thema’s bepalen. De muzikale omlijsting is sterk van invloed op de sfeer van de bijeenkomst. Wij hebben inmiddels ruimschoots ervaring met de organisatie en beschikken over een ruim adressenbestand. Gezien onze achtergrond kunnen wij de verschillende thema’s “licht onderhoudend” maar ook met meer “inhoudelijke diepgang” aanbieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op !
 

Realisatie website door InternetProducts